Tuesday, November 20, 2012


           KIDSSOCCERSCHOOL                            PANATHINAIKOS...
   


ΘΕΜΑ: ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 24/11/2012 ΜΕ PARALIMNI KIDSSOCCER
            

Το Σαββατο 24/11/2012  θα έχουμε φιλικά παιχνίδια για τις ηλικιες  2002,2003,2004  και 2006  στην εδρα μας με την ακαδημια ποδοσφαιρου Paralimni kidssoccer .Ολα τα παιδακια  των πιο πάνω ηλικιων να ειναι στα γηπεδα futsal  το πρωι με την στολη τους και το νερό τους.

Οι ηλικιες   2003 και 2006 θα ξεκινησουμε η ωρα 09:30 αρα να ειναι  στο γηπεδο το αργοτερο 09:10. Οι  ηλικιες 2002 και 2004 θα ξεκινησουν περιπου η ωρα 10:30 με 11 παρα  15 αρα να ειναι στο γηπεδο η ωρα 10 και 15 το αργοτερο.


GRASSROOTS:
Εγινε η κληρωση των πρωταθληματων grassroots  που διοργανωνει η Κυπριακη Ομοσπονδια Ποδοσφαιρου και στα οποια θα λαβουμε μερος σαν kidssoccerschool Panathinaikos με 3 ομαδες. Θα λαβουν μερος οι ομαδες (2000-2001) για την ηλικια 2000 και οι 2002 ,2003 ξεχωριστα.
Η ηλικια 2000 θα εχει στον ομιλο της τις ομαδες (Νεα Σαλαμινα Α΄,Νεα Σαλαμινα Β΄,Paralimni kidssoccer, Ενωση Νεων Παραλιμνιου και Αχυρωνα Λιοπετριου) και το πρωτο παιχνιδι θα γινει στις 08/12 με αντιπαλο τον Αχυρωνα Λιοπετριου.
Η ηλικια 2002 θα εχει στον ομιλο της τις ομαδες(Ολυμπιακος Πειραιως,Paralimni kidssoccer,Αναγεννηση Δερυνειας,Ανορθωση κλιμακιο Αγιας Ναπας και Φρεναρος) και το πρωτο παιχνιδι θα γινει στις 09/12 με αντιπαλο την Αναγεννησης Δερυνειας.
Η ηλικια 2003 θα εχει στον ομιλο της τις ομαδες (Αναγεννηση Δερυνειας,Αχυρωνας Λιοπετριου,Ολυμπιακος Πειραιως,Parlaimni kidssoccer και Εθνικος Αχνας) και το πρωτο παιχνιδι θα γινει στις 08/12 με αντιπαλο τον Αχυρωνα Λιοπετριου.

Ολα τα παιδακια των πιο πανω ηλικιων θα δηλωθουν για το τουρνουα το οποιο θα εχει διαρκεια 3-4 μηνες και θα ειναι σαν ενα μινι πρωταθλήμα.οι δυο πρωτες ομαδες απο καθε ομιλο θα προχωρησουν στο παγκυπριο πρωταθλημα.  Θελουμε απο ολα τα πιο πανω παιδακια πιστοποιητικο γεννησεως ,φωτογραφια πιστοποιημενη απο κοινοταρχη και βεβαιωση απο γιατρο οτι το παιδακι σας μπορει να λαμβανει μερος χωρις κανενα ιατρικο προβλημα.(το κοστος του πρωταθληματος θα ειναι μονο 20 ευρω)


Σας ευχαριστούμε kidssoccerschool Panathinaikos...

Monday, November 12, 2012




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑCHNA SPEEDWAY


Επειδη η ζωη δεν ειναι μονο ποδοσφαιρο αλλα και λιγη διασκεδαση...αποφασισαμε οπως οργανωσουμε κατι διαφορετικο για τα παιδακια μας,για εμας αλλα και για οσους γονεις θελουν να ερθουν μαζι μας.

Το Σαββατo  17/11/2012  δεν θα έχουμε φιλικά παιχνίδια . Mετα απο συνομιλια που ειχαμε με τον χορηγο της ακαδημιας μας και ιδιοκτητη της πιστας ACHNA SPEEDWAY εχουμε εξασφαλισει δωρεαν εισοδο για ολα τα παιδακια της ακαδημιας  και πολυ καλη τιμη για φαγητο για να παρακολουθησουμε αγωνες drift στην πιστα στο Δασακι Αχνας.

Ολα τα παιδακια ειναι ευπροσδεκτα να ερθουν (προαιρετικα)  και το κοστος θα ειναι 10 ευρω το οποιο θα περιλαμβανει (κοστος μεταφορας (λεωφορειο) εισοδο στην πιστα,φαγητο (χαμπουρκερ με πατατες και χυμο) και παρακολουθηση αγωνων)
Οσοι γονεις θελουν να ερθουν ειτε σαν συνοδοι ,ειτε επειδη θελουν και αυτοι να παρακολουθησουν κατι καινουριο για αυτους θα εχουν επιπροσθετο κοστος 10 ευρω που αφορα την εισοδο τους στην πιστα.

Θα σας παρακαλεσουμε να δηλωσετε συμμετοχη , επιστρεφοντας μας την  επιστολη για να μπορεσουμε να οργανωσουμε την εκδρομη καλυτερα.

Το λεωφορειο θα φυγει απο την Ξυλοφαγου (γηπεδα Φουτσαλ Wembley) η ωρα 11 το πρωι...Θα παμε στην πιστα ,θα παρακολουθησουμε αγωνες drift και γυρω στις 1 θα παμε για φαι...μετα απο το φαι θα παρακολουθησουμε ακομα λιγη δραση και γυρω στις 2 και 30 θα ξεκινησουμε για την επιστροφη...θα ειμαστε πισω γυρω στις 3 με 3 και 30..



Σας ευχαριστούμε kidssoccer Panathinaikos...

Saturday, November 3, 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

 Αύριο Κυριακή 04/11/2012 οπως υποσχεθήκαμε και σε συνεργασια με τον ιδιοκτητη των γηπεδων θα ενωσουμε τα  δυο πρωτα γηπεδα σε ενα για να μπορουμε να δουλευουμε καλυτερα για τις πιο μεγαλες ηλικιες.
Εχουμε προχωρησει στην εφαρμογη των 2 συρματοσχοινων που θα κρατουν την οροφη και την κουρτινα και τωρα μενει να φυγουμε το διαχωριστικο απο την μεση....Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη για να γίνει αυτό πραγματικότητα και χωρις επιπροσθετο κοστος.

Παρακαλούμε όσοι γονείς δεν θα πατε κυνηγι και εχετε χρονο να μας βοηθησετε,να κοπιασετε στα γηπεδα futsal το πρωι για οποια βοηθεια μπορειτε να μας δωσετε...




Ευχαριστουμε

kidssoccerschool Panathinaikos