Monday, November 12, 2012




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑCHNA SPEEDWAY


Επειδη η ζωη δεν ειναι μονο ποδοσφαιρο αλλα και λιγη διασκεδαση...αποφασισαμε οπως οργανωσουμε κατι διαφορετικο για τα παιδακια μας,για εμας αλλα και για οσους γονεις θελουν να ερθουν μαζι μας.

Το Σαββατo  17/11/2012  δεν θα έχουμε φιλικά παιχνίδια . Mετα απο συνομιλια που ειχαμε με τον χορηγο της ακαδημιας μας και ιδιοκτητη της πιστας ACHNA SPEEDWAY εχουμε εξασφαλισει δωρεαν εισοδο για ολα τα παιδακια της ακαδημιας  και πολυ καλη τιμη για φαγητο για να παρακολουθησουμε αγωνες drift στην πιστα στο Δασακι Αχνας.

Ολα τα παιδακια ειναι ευπροσδεκτα να ερθουν (προαιρετικα)  και το κοστος θα ειναι 10 ευρω το οποιο θα περιλαμβανει (κοστος μεταφορας (λεωφορειο) εισοδο στην πιστα,φαγητο (χαμπουρκερ με πατατες και χυμο) και παρακολουθηση αγωνων)
Οσοι γονεις θελουν να ερθουν ειτε σαν συνοδοι ,ειτε επειδη θελουν και αυτοι να παρακολουθησουν κατι καινουριο για αυτους θα εχουν επιπροσθετο κοστος 10 ευρω που αφορα την εισοδο τους στην πιστα.

Θα σας παρακαλεσουμε να δηλωσετε συμμετοχη , επιστρεφοντας μας την  επιστολη για να μπορεσουμε να οργανωσουμε την εκδρομη καλυτερα.

Το λεωφορειο θα φυγει απο την Ξυλοφαγου (γηπεδα Φουτσαλ Wembley) η ωρα 11 το πρωι...Θα παμε στην πιστα ,θα παρακολουθησουμε αγωνες drift και γυρω στις 1 θα παμε για φαι...μετα απο το φαι θα παρακολουθησουμε ακομα λιγη δραση και γυρω στις 2 και 30 θα ξεκινησουμε για την επιστροφη...θα ειμαστε πισω γυρω στις 3 με 3 και 30..



Σας ευχαριστούμε kidssoccer Panathinaikos...

No comments:

Post a Comment